UDFLUGT til LUNDBY FISK

8. marts 2015 kl. 8.30


Har du spekuleret over hvad der sker med de havørreder vi elfisker i Giberå?
I 2014 elfiskede vi næsten 200 havørreder som blev sendt med tankbil til Lundby Fisk tæt på Nibe. Lundby Fisk er et dambrug der har specialiseret sig i at opdrætte havørreder til de nord- og østjyske åer.
De elfiskede havørreder der er strøget for mælk og rogn er sat tilbage i Giber å for ca. 2 måneder siden. Langt hovedparten er nu tilbage i Aarhus bugten og er i fuld gang med at få mere sul. 
Æggene er nu klar til at klække på dambruget. Desuden er der både smolt og yngel som er klækket i 2013 og 2014. Nogle af dem bliver snart sat ud i en lang række østjyske vandløb i foråret.
 
Har du lyst til at se hvordan Peter fra Lundby Fisk håndterer det store arbejde med at sørge for at ALF (og en række andre foreninger) får den mængde havørreder der skal udsætte i fremtiden?

Praktisk information

Vi ankommer kl.10 hvor Heidi og Peter Holm tilbyder os kaffe og et rundstykke og af samme grund må man tilmelde sig turen.  
Herefter bliver vi vist rundt på deres opdræt og vi får et rigtig godt indblik i, hvordan vores yngel klækkes og trives indtil de bliver sat ud i de østjyske vandløb.
Rundvisning slutter ca. 11.30 og vi kan være tilbage i Aarhus ca. kl. 13.00
Vi gør opmærksom på at turen er gratis, men der bliver arrangeret samkøring fra Skibbyvej 45 og deltagerne må dele transport udgifterne til dem som tager sin bil med.

Mødested:

Ved BLF depot, Skibbyvej 45, 8220 Brabrand kl 8.30. 

Tilmelding 

Tilmelding ved Rade Radovich senest onsdag den 4 marts 

Tlf. 2045 9802 

Email: rade.bridge.radovic@gmail.com
Tilbage til arrangementer

Arrangementer


Her på siden kan du altid se de kommende arrangementer, ALF afhololder. Har du ønsker eller tanker omkring et arrangement, der kunne komme foreningens medlemmer til gode, så kontakt Bestyrelsen.

Vi prøver at holde alle arrangementer opdateret så godt vi kan. Hold øje på siden, da vi ofte opdatere tidspunkter, sted mm. tæt på dagen.