Giber å premiere

16. januar 2017 kl. 09.00


Mandag den 16. januar 2017 er der Giberåsæsonstart.

Arrangementet, som er en årlig tilbagevendende begivenhed, samler hvert år adskillige morgenduelige lystfiskere fra foreningen – så vi håber også at se dig i år.

Vi mødes ved Skovmøllen kl. 9,00, hvor ALF giver morgenkaffe, rundstykke og en lille èn til ganen. Herefter skal der fiskes. Det tidlige tidspunkt på året indebærer, at der stadig er gode chancer for at få havørred på krogen, så det er bare med at komme i gang!!

Kl. 12,30, eller hvad vi enes om, samles vi og spiser vores madpakker i Skovmøllens hyggelige atmosfære, og så bliver der sædvanen tro rig lejlighed til at høre på hinandens mere eller mindre sandsynlige fiskehistorier fra formiddagens bedrifter. - Tilmelding ikke nødvendig.

På gensyn ved Skovmøllen.


Tilbage til arrangementer

Arrangementer


Her på siden kan du altid se de kommende arrangementer, ALF afhololder. Har du ønsker eller tanker omkring et arrangement, der kunne komme foreningens medlemmer til gode, så kontakt Bestyrelsen.

Vi prøver at holde alle arrangementer opdateret så godt vi kan. Hold øje på siden, da vi ofte opdatere tidspunkter, sted mm. tæt på dagen.