27. november 2019 kl. 18:00

Generalforsamling 2019

Dagsorden for den årlige generalforsamling, der afholdes onsdag d. 27. november 2019, kl. 19:30. Generalforsamlingen afholdes i Brabrand Hallen, Engdalsvej 86-88, 8220 Brabrand.

Fællesspisning

Tilmelding til formanden på holsteinkaa@gmail.com, senest d. 20 november. Fællesspisning er gratis, men der betales selv for øl/vand. Fællesspisningen starter kl. 18.00.

Dagsorden.

1. Valg af dirigent og referent

2. Bestyrelsens beretning v. formanden

3. Regnskab