Havørred fra Lilleåen, Kollerup

Sted Lilleåen, Kollerup
Metode Spin
Vægt -

Første tur siden sommerferien, hvor fiskemakker og jeg skulle prøve et nyt stykke af Lilleåen, som vi ikke har gået på før. En dejlig aften, hvor troen blev ved med at være der. Efter to skræmte fisk og en stor følger, bed en rigtig fin han på sidst på aftenen. Den tog meget kontant og fes direkte ind under egen brink. Efter lidt tid fik vi viklet den ud og kort efter landet. Små farvet han med en smule krog - ingen skader på krop eller finner. Vægt ukendt, men i god stand. Et dejligt gensyn med fiskeriet :)