Vigtig oplysning om betaling af kontingenter til ALF for 2019

Af Aarhus Lystfiskerforening d. 29-01-2019

Kære medlem

Først et godt nytår og et ønske om at 2019 bliver et super lystfisker år for alle i ALF.

Så det lidt mere kedelige.

Der er desværre sket fejl i de opkrævninger Danmarks Sportsfisker Forbund har udsendt for betaling af kontingenter for 2019, hvor beløbene sandsynligvis ikke er korrekte.

Fejlen er sket i både udsendte opkrævninger og betalinger der er tilmeldt Betalingsservice.

Du bedes derfor inden 1. februar tjekke om beløbet svarer til 2019 kontingenterne:

Junior                  290,00

Ungdom              760,00

Senior               1.050,00

Familie 1          1.595,00

Familie 2          1.235,00

Familie 3          1.050,00

Hvad hvis opkrævet beløbet ikke stemmer med kontingent satserne?

Udsendt opkrævning:

Hvis du har modtaget en forkert opkrævning, skal du ikke betale den!

Hvis den allerede er sat til betaling på Netbank, bedes du gå ind og slette betalingen.

Hvis du allerede har betalt, vil der senere ske en regulering.

Betaling over Betalingsservice:

Hvis du betaler over betalingsservice, skal du inden 1. februar gå ind på din Netbank og afvise betalingen – men kun denne ene gang.

Du vil sikkert blive spurgt om alle fremtidige betalinger skal slettes – vælg kun denne betaling.

Hvis et forkert beløb allerede er trukket eller du ikke kan nå at afvise betalingen, vil beløbet senere blive tilbageføre til din konto.

Hvordan rettes fejlene?

Alle der er berørt af ovenstående og derfor ikke er opkrævet det korrekte kontingent, vil senere modtage en ny opkrævning med det korrekte kontingent beløb.

Enten som en opkrævning eller over Betalingsservice.

Alle indbetalte beløb der er forkert opkrævet, vil blive tilbagebetalt.

Forbundet har oplyst det ikke er muligt, at fremsende en supplerende opkrævning på den manglende betaling, men kun på det fulde beløb.

Beløbene vil blive tilbageført over Betalingsservice eller indsat på den bankkonto, der er oplyst til Forbundet (tjek venligst at kontoen er korrekt oplyst, hvis du har skiftet bank).

Hvis der ikke er oplyst kontonummer til Forbundet eller der er spørgsmål til ovenstående, kan henningmoudt@hotmail.com kontaktes.

Hvad er der sket?

Den korte version er, at Forbundets medlemssystem har taget kontingentsatserne gældende for nye medlemmer, der indmeldes efter 1. august 2019 og med fiskeret gældende fra samme dato.

2018 medlemskort er gældende frem til 1. marts 2019 og vil blive accepteret i en periode derefter.

Korrekt 2019 ALF medlemskort vil være tilgængelig inden Skjern premieren.

Som info medsendes nedenstående oplysninger om de enkelte medlemskaber i ALF.

ALF medlemskaber 2019.

Skæringsdagen for medlemmer er medlemmets alder den 1. januar 2019.

For ny-indmeldelser gælder det nye medlems alderen på indmeldelsesdagen.

Junior:

Fyldt 14 år og ikke fyldt 18 år.

Under 14 år fiskes gratis i ALF's egne vande sammen med og under ansvar af et ALF-medlem.

Ungdom:

Fyldt 18 år og ikke fyldt 25 år.

Senior:

Fyldt 25 år.

Familie 1:

2 eller flere personer over 18 år.

Hvis kun 1 eller ingen er over 25 år, kontakt Medlemsservice.

Familie 2:

Kun en person er fyldt 25 år og resten er under 18 år.

Familie 3:

1 person 18-24 år, resten under 18 år.

Spørgsmål vedr. kontingent bedes rettet til Henning Moudt på mail: henningmoudt@hotmail.com